KÖVESSEN MINKET! EBATTA - Kultúrkocsma, Pizzakuckó
cím: 2440 Százhalombatta, Damjanich u. 16. Tel.: (23)350-360 E-mail: ebatta@e-batta.hu

Rólunk

AZ EBATTA KULTÚRKOCSMA Százhalombatta központjában a polgármesteri hivatal, a Makovecz és a Finta templom szomszédságában található.


Egyedülálló vendégváró sziget melyben megtalálható minden egyben: étterem, pizzéria, fagyizó, teázó, különtermek, terasz, apartmanház, squash pálya.


Befogadó képessége 200 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Mindközül talán a legfontosabb a kiemelkedően jó konyha, és az ízes ételek mellé a kötetlen kultúrkocsma hangulat.


Minőség - Elkötelezettség - Szeretet – Ebatta. Ez a mottó kísér minket 26 éves fennállásunk óta. Minden nap teszünk egy lépést affelé, hogy jobbak legyünk, hogy Ön a családjával, kollégáival, vagy barátaival nálunk eltöltött időt örömmel élje meg.

Magunkról
Panoráma képek

PANORÁMA KÉPEK

Nézze meg éttermünk
panoráma képeit, tekintse meg a
helyet úgy, mintha éppen itt lenne!

Munkalehetőség

Vendéglőnk működésének 27 éve alatt Százhalombatta és környéke meghatározó éttermévé nőtte ki magát. A színvonal és a minőség folyamatos javítása alapvető célkitűzésünk.

A dolgozói csapat folyamatos bővülése miatt keresünk új belépőket

szakács,

cukrász,

kisegítő felszolgáló munkakörbe!

Ha szeretnél és tudsz felelősségteljesen dolgozni korrekt fizetésért, ha rendelkezel a szükséges gyakorlattal és tudással, ha szeretnél egy hatékonyan együtt dolgozó, munkájára igényes csapathoz tartozni, akkor várjuk jelentkezésed rövid önéletrajzzal az
ebatta@e-batta.hu
e-mail címre!

Magunkról

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!
Tel.: +36 20/ 349 17 78
E-mail: ebatta@e-batta.hu
Cím: 2440 Százhalombatta, Damjanich utca 16.

Éttermünkben mindhárom bank SZÉP kártyáját, valamint az alábbi bankkártyákat elfogadjuk. Kiszállásnál kérem egyeztessen diszpécserünkkel!

Online rendelés Aktuális Ételeink Ételeink Étlap Menü ajánlat Magunkról Magunkról Squash klub Állásajánlat Halom apartman Galéria Galéria - Ételeink Galéria - Étterem Galléria - Események Kapcsolat

A terméket a kosárba helyeztük.

A kosár bármikor elérhető a felső menüben látható piros kosár ikonra kattintva.
Vásárlás folytatása Kosár