KÖVESSEN MINKET!
Cím: 2440 Százhalombatta, Damjanich u. 16. Tel.: 06 23 350 360 E-mail: ebatta@e-batta.hu

Magunkról

AZ EBATTA KULTÚRKOCSMA Százhalombatta központjában a polgármesteri hivatal, a Makovecz- és a Finta templom szomszédságában található.


Egyedülálló vendégváró sziget melyben megtalálható minden egyben: étterem, pizzéria, fagyizó, teázó, különtermek, terasz, apartmanház, squash pálya.


Befogadó képessége 200 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Mindközül talán a legfontosabb a kiemelkedően jó konyha, és az ízes ételek mellé a kötetlen kultúrkocsma hangulat.


Minőség - Elkötelezettség - Szeretet – Ebatta. Ez a mottó kísér minket 22 éves fennállásunk óta. Minden nap teszünk egy lépést afelé, hogy még jobbak legyünk. Ön a családja, kollégái vagy barátaival nálunk eltöltött időt örömmel élje meg és még elégedettebben távozzanak tőlünk.


Régi weboldalunk
Panoráma képek

Panoráma képek

Nézze meg éttermünk
panoráma képeit, tekintse meg a
helyet úgy, mintha éppen itt lenne!

Munkalehetőség

Vendéglőnk működése 26 éve alatt Százhalombatta vezető éttermévé nőtte ki magát. A színvonal és a minőség folyamatos javítása alapvető célkitűzésünk.

A dolgozói csapat folyamatos bővülése miatt keresünk új belépőket
koordinátor,
szakács és
pizza futár munkakörbe.

Ha szeretsz és tudsz keményen dolgozni korrekt fizetésért, ha rendelkezel a szükséges gyakorlattal és tudással, ha szeretnél egy hatékonyan együtt dolgozó, munkájára igényes csapathoz tartozni, akkor várjuk jelentkezésed rövid önéletrajzzal az E-batta Pizzériában


Tel.: 06-20 / 803-7645,
E-mail: ebatta@ebatta.t-online.hu

Magunkról

Éttermünkben mindhárom bank SZÉP kártyáját, valamint az alábbi bankkártyákat elfogadjuk. Kiszállásnál kérem egyeztessen diszpécserünkkel!

étterem - steak - capuccino - kézműves pizza - aktuális ajánlatok - friss saláta - újdonság - desszertek - akció - házhoz szállítás - Százhalombatta - kávé - marhahús - gyerek játszó - rendezvények - kerthelyiség - esküvők - online rendelés - Ebatta - Halom Apartman - fagyi - fagylalt - nyári frissítők - burger - hamburger - limonádé - munka lehetőség - Squash klub - Makovecz Templom
Ebatta - Kultúrkocsma, Pizza kuckó